Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

ICER - wypiek odroczony

Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.

ICER BUŁKA ŚNIADANIOWA


25

3

5

12

Dodatek wypiekowy przeznaczony do produkcji pieczywa drobnego o odroczonym wypieku. Opóźniony rozrost pozwala na uzyskanie pieczywa o wyjątkowo wysokiej jakości co skutkuje uzyskaniem delikatnego miękiszu i dłuższej świeżości pieczywa. Bułka uzyskuje odpowiednie pęknięcia.

Index 13310

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne