Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Bezglutenowe / niskoglutenowe

Mieszanka gryczana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten. 

Mieszanka jaglana - ze względu na swój bogaty skład to źródło błonnika pokarmowego. Połączenie charakterystycznego, wilgotnego miękiszu oraz przyjemnego chlebowego smaku i aromatu wyróżnia ją z grupy pieczywa bezglutenowego. To idealna alternatywa dla pieczywa tradycyjnego. 

Mieszanka kukurydziana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten. Pachnące, żółciutkie pieczywo przygotowane ze specjalnie wyselekcjonowanej mąki kukurydzianej bogatej w witaminę C, kwas foliowy i niacynę.

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne