Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Dodatki technologiczne

W tej grupie produktów znajdują się zakwasy piekarnicze w kilku odsłonach w proszku oraz zaciemniacze jak i środek antypleśniowy.
Wysokiej jakości naturalne, wysuszone zakwasy jak i zaciemniacz do pieczywa mogą poszczycić się czystą etykietą.

ŚRODEK ANTYPLEŚNIOWY


10

0

5

0

Środek antypleśniowy jest ekonomiczny i łatwy w użyciu. Producent poleca stosować go do wszystkich rodzajów pieczywa, do wyrobów cukierniczych, również krojonych i pakowanych. Hamuje rozwój pleśni oraz zapobiega rozwojowi bakterii (Bacillus mesentericus i Bacillus subtilis). Posiada szerokie zastosowanie szczególnie dla piekarza, który umieszcza swoje gotowe wyroby w opakowania foliowe. Przedłuża on trwałość mikrobiologiczną pieczywa do siedmiu dni od daty produkcji.

Index 13230

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne