Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Dodatki wypiekowe

Dzięki zastosowaniu dodatków wypiekowych mamy wpływ na końcowy produkt i jego wygląd czy świeżość oraz stabilność produkcji.
W zależności od potrzeb oferujemy dodatki w dawkowaniach od 0,1% do 10%.

LIDER


25

0

5

0

Polepszacz nowej generacji, na bazie naturalnych składników, powoduje uzyskanie stabilnej jakości. Korzystnie wpływa na efekt końcowy wypiekanego asortymentu. Zawiera w składzie mąkę sojową nie modyfikowaną genetycznie bogatą w białko i posiadającą właściwości przedłużenia świeżości pieczywa i powodującej pojaśnienie barwy miękiszu. Kierowany do produkcji bagietek oraz pozostałej drobnej galanterii.

Index 13111

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne