Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Pieczywo mieszane

Pieczywo mieszane to pieczywo pszenno-żytnie lub żytnio-pszenne jak również z dodatkami innej mąki np.: kukurydzianej, gryczanej, orkiszowej itp. Może  również zawierać bogate w minerały, witaminy, błonnik oraz przeróżne ziarna.

MIESZANKA SKANDYNAWSKA


25

13

5

6

Mieszanka piekarska do produkcji chleba i bułek z dodatkiem słodów pszennych i żytnich. 

Mieszanka mączna przeznaczona do produkcji chleba żytnio-pszennego. Dzięki zawartości słodów jęczmiennych i pszennych, wypieczone z niej pieczywo ma charakterystyczny aromat oraz barwę. Oprócz tego w składzie tej mieszanki odnajdziemy siemię lniane i otręby pszenne.

Index 10814

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne