Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Pieczywo mieszane

Pieczywo mieszane to pieczywo pszenno-żytnie lub żytnio-pszenne jak również z dodatkami innej mąki np.: kukurydzianej, gryczanej, orkiszowej itp. Może  również zawierać bogate w minerały, witaminy, błonnik oraz przeróżne ziarna.

CHLEB KORSARZ


25

50

5

8

Mieszanka piekarska na bazie mąki pszennej do produkcji chleba mieszanego z siemieniem lnianym, kaszą jaglaną, płatkami ziemniaczanymi i nasionami sezamu.

50% mieszanka mączna. Pobudza do działania i daje siłę na cały dzień. Korsarz to pieczywo o niepowtarzalnym smaku, pełne bogactwa aromatów, które podkreślają ziarna sezamu. Mają one nie tylko świetny smak, lecz także zawierają dużo składników odżywczych, białko, a także witaminy z grupy B, A oraz E. Natomiast siemię lniane jest doskonałym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3. Korsarz dzięki swojemu wyjątkowemu składowi doskonale wzbogaca codzienną dietę.

Index 10801

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne