Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Pieczywo mieszane

Pieczywo mieszane to pieczywo pszenno-żytnie lub żytnio-pszenne jak również z dodatkami innej mąki np.: kukurydzianej, gryczanej, orkiszowej itp. Może  również zawierać bogate w minerały, witaminy, błonnik oraz przeróżne ziarna.

CHLEB KASZUB


25

15

5

10

Mieszanka piekarska na bazie mąki pszennej z grysem sojowym, siemieniem lnianym i płatkami komosy ryżowej.

15% mieszanka mączna do produkcji pieczywa ziarnistego. Zawiera dodatek komosy ryżowej, soi, siemienia lnu oraz słodów jęczmiennych wzbogaca pieczywo w dodatkowe wartości odżywcze i walory smakowe. Komosa ryżowa - roślina o niskim indeksie glikemicznym, bogata w wysokowartościowe białko oraz minerały. Komosa ma właściwości przeciwzapalne, przeciwalergiczne oraz immunostymulujące. Proponujemy wypiekać chleby w formie bukowej, która nadaje pieczywu oryginalny wygląd, przyciągający uwagę kupujących.

Index 10500

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne