Mieszanka gryczana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten.
Mieszanka jaglana - ze względu na swój bogaty skład to źródło błonnika pokarmowego. Połączenie charakterystycznego, wilgotnego miękiszu oraz przyjemnego chlebowego smaku i aromatu wyróżnia ją z grupy pieczywa bezglutenowego. To idealna alternatywa dla pieczywa tradycyjnego.
Mieszanka kukurydziana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten. Pachnące, żółciutkie pieczywo przygotowane ze specjalnie wyselekcjonowanej mąki kukurydzianej bogatej w witaminę C, kwas foliowy i niacynę.
Mieszanka, które w swoim składzie nie zawiera mąki. Zawartość ziaren w jej składzie wynosi aż 95,98%. Odnajdziemy w nim Płatki owsiane, słonecznik, siemię lniane brązowe i złote, płatki sojowe, pszenica ziarno, płatki żytnie, dynia, sezam oraz błonnik roślinny.
Index 14400