Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

KALIFORNIA


25

0

5

0

100% koncentrat ciasta jogurtowego. Doskonały produkt jako ciasto pod owoce sezonowe jak i mrożone. Delikatny, jogurtowy smak zaspokoi  każde podniebienie a puszyste, pachnące ciasto przyciągnie klienta szukającego nowych doznań smakowych. Produkt w swoim składzie zawiera jaja.

Index 20550

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne