Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Drożdżowe

W porównaniu do innych rodzajów ciast, podstawowe ciasto drożdżowe nie zawiera dużo cukru oraz tłuszczu. Ciasto drożdżowe jest podstawą do wyrobu zarówno potraw słodkich jak i wytrawnych. Wśród nich możemy wyróżnić między innymi ciasta i ciastka z owocami lub makiem, słodkie bułeczki drożdżowe oraz pączki.

DROŻDŻOWE TWAROGOWE FRESH


25

50

5

10

Ciasto drożdżowo-twarogowe FRESH zapewnia pieczywo drożdżowe z pełnym i delikatnym miękiszem. Może stanowić bazę do produkcji szerokiego asortymentu ciast każdej cukierni i piekarni.

Index 21251

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne