Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Polepszacze, dodatki wypiekowe i funkcjonalne

Produkty przygotowane z myślą o usprawnieniu procesów technologicznych w zakładach piekarniczych i cukierniczych. Dzięki zastosowaniu dodatków wypiekowych mamy wpływ na końcowy produkt i jego wygląd czy świeżość oraz stabilność produkcji.
W zależności od potrzeb oferujemy dodatki w dawkowaniach od 0,1% do 10%.
Niektóre z dodatków posiadają czystą etykietę.

WYSUSZONY ZAKWAS ŻYTNI NATURALNY


25

10

5

0

Preparat ułatwiający i przyspieszający proces produkcji pieczywa mieszanego. Umożliwia szybie przygotowanie ciasta. Pozwala zrezygnować z uciążliwego wyprowadzania kwasu lub jego odnawiania. Jednocześnie zachowuje charakterystyczny dla danego pieczywa smak i aromat.

Index 13220

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne